Politica de confidențialitate

1. Informatii generale

Acest document are rolul de a informa persoanele fizice cu privire la ce tip de date cu caracter personal sunt colectate, cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata, cine are acces la informatia colectata si cum pot fi corectate in timp util inadvertentele din informatia preluata. Despre noi SC Obiectiv Manager SRL (denumit in continuare operator), cu sediul social in Aleea Potaisa 5, Bl.A17, sc. D, apt.53, sect.6, Bucuresti, cod 061904, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12842/2011, cod fiscal RO29278065, office@depozitare-si-logistica.ro este inregistrat ca Operator prelucrari date cu caracter personal la A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu numarul 22854/02.05.2012. Operatorul respecta legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor personale colectate de catre noi.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Operatorul site-ului, Obiectiv Manager srl, cu sediul social in Aleea Potaisa 5, Bl.A17, sc.D, apt.53, sect.6, Bucuresti, cod postal 061904, tel. 0764.433.298 sau pe e-mail logistica.consultant@gmail.com.

Scopul colectarii datelor este personalizarea serviciilor de consultanta oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de operator, realizarea de tipologii ale vizitatorilor site-ului pentru optimizarea serviciilor oferite si marketing online.

2. Ce informatii colectam

Operatorul colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-urile noastre si prin intermediul cookieurilor.

Date personale furnizate direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la www.depozitare-si-logistica.ro va cerem numele dvs., numarul de telefon, adresa dvs. de e-mail, firma in numele careia ne contactati pentru cererea de informatii sau o oferta personalizata.

Date personale din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Depozitare-si-logistica.ro inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata, pana la clarificarea tipului de colaborare dorit cu firma noastra.

Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, depozitare-si-logistica.ro.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. 

Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.

3. Cum si cand folosim informatiile

Depozitare-si-logistica.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs.

Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: www.depozitare-si-logistica.ro foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. 

 

4. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.

 

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. , va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

5. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

Depozitare-si-logistica.ro nu ofera informatia colectata unor terti.

Depozitare-si-logistica.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor site-ului.

In situatia folosirii unor servicii de publicitate online externe , vom putea partaja cu acestia informatii referitoare la tipurile de utilizatori care acceseaza site-ul nostru, pentru a va oferi servicii de publicitate in directa legatura cu interesele dvs. Site-ul nostru nu va transmita in nicio situatie datele dvs personale sau orice element care va putea duce la identificarea dvs.

6. Confirmarea inregistrarii datelor in sistem

Daca ne contactati prin interfetele Contact si Cere o oferta, va trimitem un e-mail de confirmare la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o . Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare.

7. Mesaje comerciale nesolicitate

Depozitare-si-logistica.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam). 

Prezenta politica privind datelor personale a fost adoptata astazi, 02.02.2017, urmand ca in viitor, ori de cate ori o modificam, sa facem publica noua varianta pe pagina Politica si confidentialitate a www.depozitare-si-logistica.ro si veti primi o informare pe adresa dvs. de email.