Termeni și condiții

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. 

INTRODUCERE

Acest website este administrat si intretinut de SC Obiectiv Manager SRL cu sediul social (pentru birou si corespondenta) : Aleea Potaisa 5, Bl.A17, sc. D, apt.53, sect.6, Bucuresti, cod 061904, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12842/2011, CIF : RO29278065.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului depozitare-si-logistica.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale – este proprietatea SC OBIECTIV MANAGER si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acord  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC OBIECTIV MANAGER SRL ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului depozitare-si-logistica.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Daca observati vreo problema legata de drepturile de proprietate intelectuala pe site-ul www.depozitare-si-logistica.ro va rugam sa ne contactati la logistica.consultant@gmail.com.

LEGATURI

SC OBIECTIV MANAGER SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

MARCI

SC OBIECTIV MANAGER SRL ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de  alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau  detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcilor si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere viatii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC OBIECTIV MANAGER SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC OBIECTIV MANAGER SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC OBIECTIV MANAGER SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC OBIECTIV MANAGER SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC OBIECTIV MANAGER SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului depozitare-si-logistica.ro.
 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea SC OBIECTIV MANAGER SRL nu poate sa isi asume  responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului Coffee4u.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

 

CONDITII LEGALE

Site-ul www.depozitare-si-logistica.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.